Most Read
Image 01 Image 02 Image 03

Jeopardy: Our Elizabeth Warren questions

Jeopardy: Our Elizabeth Warren questions

We provide some alternative questions for the next episode.

http://aol.it/Sp6PLS

Are the folks at Jeopardy trolling us?

Via The Wall Street Journal, here are questions (and the answers) about Elizabeth Warren asked on a recent episode of Jeopardy:

1) In 2012, Elizabeth Warren was elected a senator from this state.
Answer: What is Massachusetts?
Mr. Trebek: You got it.

2) Mrs. Warren is on the Senate committee known as HELP: Health, Education, Labor and these retirement benefits.
Answer: (incorrect) What is Social Security?
Answer: (correct) What are pensions?
Mr. Trebek: P stands for pensions, correct.

3) Elizabeth chaired the Congressional oversight panel for this program, whose 4-letter abbreviation sounds like a canvas cover.
Answer: What is TARP?

4) An expert on bankruptcy, Elizabeth Warren wrote a 2008 text on the essentials of this part of the bankruptcy code.
Answer (incorrect): What is Chapter 13?
Answer (correct) What is Chapter 11?

5) Mrs. Warren championed the creation of and was the interim director of this bureau, CFPB for short.
Answer: Contestants are stumped

Okay, I’ll take the bait.

Here are 5 alternative questions for the next time Jeopardy covers the topic in its regular rounds:

1) Warren claimed to have the heritage of the these Native American tribes.

Answer: What are Cherokee and Delaware.

2) Warren says she listed herself as Native American for the purpose of a law professor directory used for hiring purposes in the 1980s so she could meet others like her, in order to do this.

Answer: What is have lunch.

3) In connection with breast implant litigation for which Warren claimed during the 2012 Senate campaign to have fought for women, Warren actually represented this company which was trying to avoid liability.

Answer: What is Dow Chemical.

4) A social movement for which Warren claimed to provide the intellectual foundation.

Answer: What is Occupy Wall Street.

5) Warren identified this type of business person who needed to pay more for use of the roads the rest of us paid for.

Answer: What is Factory Owners.

Final Jeopardy Question:

Elizabeth Warren claimed to be the first woman to do this during the New Jersey bar exam.

Answer: What is Nurse her child.

DONATE

Donations tax deductible
to the full extent allowed by law.

Comments

Not A Member of Any Organized Political | October 2, 2014 at 2:23 pm

Thanks for the far better questions Professor.

To think! Jeopardy used to be intellectual – well many decades back – before it went all Gaga pop culture clowning!

Nicely done Professor.

The Full Stephanopolous for 2014, Alex.

Midwest Rhino | October 2, 2014 at 3:34 pm

and there was that random driver of hers that she seemed to be cozy with … forgot the details on that.

Answer: This college claimed to have a woman that was also native American enrolled in studies, though they never verified that false claim.

Question: What is Harvard Law.

Answer: A manipulative woman that verified her native American heritage by her entry in a recipe book annotated simply as “Cherokee”, as well as claims of high cheekbones in her ancestors.

Question: Who the hell does Elizabeth Warren think she is?

My how the media turns. Now Jeopardy submits as a tool of the left to rehabilitate the reputation of that lovable fuzz ball known as Mrs. Warren. But there’s hope, I am confident that each episode’s integrity can be bought by the highest bidder.

If I win the lottery, I’ll sponsor a game that highlights how the not so Native-American Mrs. Warren was caught red-handed in lie after lie regarding her heritage (see https://legalinsurrection.com/2012/05/its-elizabeth-warrens-and-harvards-federal-filings-stupid/).

Alex Trebek should be fined for an In Kind contribution.

This absurdity comes after another one titled “what women want”! It looks like the twenty somethings have taken over.

For Alah’s sake. The pettiness.

WAAAAAAAA! Jeopardy didn’t talk about Elizabeth Warren the way weeeeeee want it toooooooo!

Get over yourselves.

    Ragspierre in reply to Tex Detroit. | October 2, 2014 at 4:38 pm

    Go collect some bottles, log on to Amazon, and TRY to buy a used sense of humor.

    Moron.

    I’m thinking this douche nozzle might just be Short Bus Gus. Being the dimwitted, progressive masochist that he is, he just can’t help but come back for more verbal beat downs.

      Ragspierre in reply to Paul. | October 2, 2014 at 5:34 pm

      That’s exactly who he is, as I identified about a week or ten days ago.

      He has a thousand suck-puppets, too.

    TrooperJohnSmith in reply to Tex Detroit. | October 3, 2014 at 8:47 am

    Have another drink or toke. You aren’t there, yet.

    While you’re at it, look us ‘sarcasm’ in the dictionary. Also, find two synonyms, two antonyms and write a sentence with each. It’s due Monday.

MaggotAtBroadAndWall | October 2, 2014 at 5:07 pm

Q: Name of the legal and political blog that has reported more facts that Elizabeth Warren would like to keep hidden than all other blogs combined.

A: What is Legal Insurrection?

I have noticed for quite some time that Jeopardy is decidedly pushing Left wing BS. Even their contestants seem to be lefties.

Odd there was no mention that she was booted as head of CFPB because she could never win Senate confirmation, being viewed as a radical.

She nursed a child during a test? So she contrived to improve her score by making the other testees violently ill?

    Midwest Rhino in reply to sjf_control. | October 2, 2014 at 6:12 pm

    It does sound like she actually had the kid nursing during the test, but I think she meant during the same longer term time frame. But as with Obama, details don’t really matter, it is the narrative that is important.

    By “nurse” she may mean the kid was fed formula by a worker, out of a rubber nippled bottle, afaik. But her actual “first nursing mother to take the exam” claim is as unsubstantiated as her American Indian roots, or her stolen Cherokee recipes, or her “you didn’t build that” dialogue.

Great post. Where’s the like button.

Henry Hawkins | October 3, 2014 at 11:26 am

The Glenn Beck radio show picked up this article this morning (properly attributed to LI/WAJ) and played a round of Jeopardy using WAJ’s questions. Pretty funny.

[…] proceeded to read a list of alternate questions put together by William A. Jacobson at Legal Insurrection, which included “A social movement for which Warren claimed to provide the intellectual […]

Font Resize
Contrast Mode
Send this to a friend